Verkkokurssit

Polku METSÄÄN – johdanto metsänomistamiseen – kurssi

Sinun pitäisi tietää metsänhoidosta, puukaupoista tai miten metsäveroilmoitus täytetään, mutta ajatuskin ahdistaa. Perehdytmetsuri taimi ja tukkipino niihin ”sitten joskus”, eikä sitä päivää vielä ole tullut, jolloin ehtisit.

Haluamme auttaa sinua pääsemään alkuun metsäasioiden kanssa. Kokosimme perusasiat verkkokurssiksi, jota sinun on helppo käydä kännykällä tai läppärillä pätkä kerrallaan juuri silloin, kun omaan aikatauluusi sopii. Saat laaja-alaisesti perustiedot tässä yhdessä paketissa.

Kurssilla pääset alkuun metsäasioissa, sanasto tulee tutuksi, ymmärrät metsäalan eri toimijoiden rooleja ja saat vinkkejä tarvittavan lisätiedon ja avun löytämiseksi. Monelle metsänomistajalle tämä on riittävä taso, jotta pystyy tekemään fiksuja päätöksiä ja hakemaan apua tilanteeseen sopivimmasta paikasta.

Käytyäsi Polku METSÄÄN – johdanto metsänomistamiseen – kurssin

  • ymmärrät metsäalan perusasioita ja sanasto tulee sinulle tutuksi
  • tiedät metsänomistajan vastuista ja velvollisuuksista
  • pystyt helpommin keskustelemaan metsäalan asiantuntijoiden kanssa
  • ymmärrät, että on monenlaisia vaihtoehtoja metsän hoitamiseksi
  • voit tienata enemmän euroja puukaupoistasi
  • ymmärrät, että metsäomaisuudesta kannattaa pitää huolta sen arvon säilymiseksi ja nostamiseksi

Metsäasioiden hoitaminen on oman taloutesi hoitamista! Minkä arvoiseksi arvioit tämän osaamisen itsellesi?

Lisäinfoa kurssin sisällöstä saat yhteistyökumppanimme Trinnon verkkokurssisivustolta, josta pääset myös ostamaan kurssin:

Tästä pääset ostamaan verkkokurssin!

Saamaamme palautetta:

”Kurssin sisältö oli erittäin kattava ja siinä oli juuri ne tiedot, mitä itse tulevana metsänomistaja näin alkuun pääsemiseksi tarvitsen. Asiat oli esitetty erittäin selkeästi, ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin ollut poissa omalta mukavuusalueeltani. On tuntunut vaikealta lähteä liikkeelle tämän itselle täysin uuden asian osalta, mutta tämä kurssi oli juuri se tarvittava pieni tönäisy oikeaan suuntaan, nyt on jotain, mistä ottaa kiinni.” – Jenni, kokematon tuleva metsänomistaja

”Kurssin arvo uudelle metsänomistajalle on erityisesti siinä, miten kattavasti tässä koko ajan tuodaan esiin yhteistyökumppanit ja tahot joiden puoleen voi ongelmineen kääntyä.” – Liisa, metsänomistaja, metsuriopiskelija

Alla olevalla videolla kerron omaa taustaani ja mitä hyötyjä kurssin käymisestä saat.

Tästä pääset ostamaan verkkokurssin!

Polku METSÄÄN – Johdanto metsänomistamiseen – kurssi sisältää viisi oppijaksoa, jotka ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Oppijakso on katsottava ja kuunneltava paketti. Koko Polku METSÄÄN – Johdato metsänomistamiseen – kurssi kestää kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Mikäli käyt läpi sanastoa kurssia käydessäsi, aikaa menee vähän enemmän. Sanasto löytyy myös erikseen tiedostona kurssialustalta, joten voit ladata sen itsellesi talteen.

Koko kurssia ei tarvitse käydä kerralla läpi, vaan voit keskeyttää kurssin mihin tahansa kohtaan. Voit käyttää kurssin käymiseen hyödyksesi vaikka työmatka-ajan bussissa tai junassa tai muutaman minuutin odottaessasi lasta harrastuksesta.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä, kun käytössä on toimiva nettiyhteys.

Polku METSÄÄN – Johdanto metsänomistamiseen – kurssi vain 87,-!

Saat verotukseen kelpaavan kuitin heti oston jälkeen sähköpostiisi. Kurssimaksu on metsäverotuksessa vähennyskelpoinen kulu! Metsäveroilmoitus kannattaa aina täyttää, vaikka sinulla ei tuloja metsätaloudesta olisikaan tullut. Metsätalouden tappiot vaikuttavat omaan verotukseesi!

Mikäli olet metsäasioissa arvonlisäverovelvollinen, kurssimaksuun sisältyvän arvonlisäveron voi myös vähentää arvonlisäverotuksessa.

Tee nyt päätös metsäasioiden haltuunottamisesta! Metsänomistajana tekemäsi päätökset vaikuttavat omaan talouteesi!

Tästä pääset ostamaan verkkokurssin!