Verkkokurssit

Polku METSÄÄN – untuvikosta metsänomistajaksi – kurssi

HUOM! Laskimme verkkokurssin hintaa, koska siihen sovelletaan nyt alennettua 10 prosentin verokantaa! Haluamme antaa tuon hyödyn sinulle metsänomistaja!

Sinua kenties pelottaa metsänomistamiiseen liittyvät asiat ja tuntuu, että pitäisi tietää niin monesta asiasta. Metsänhoito, puukaupat, metsäveroilmoitus.. Siirrät asiaa eteenpäin, että perehdytmetsuri taimi ja tukkipino niihin ”sitten joskus”.

Haluamme auttaa sinua pääsemään tuosta pelostasi ja opastaa sinut alkuun metsäasioiden kanssa. Kokosimme perusasiat verkkokurssiksi, jota sinun on helppo käydä kännykällä tai läppärillä pätkä kerrallaan juuri silloin, kun omaan aikatauluusi sopii.

Kurssilla pääset alkuun metsäasioissa, sanasto tulee tutuksi, ymmärrät metsäalan eri toimijoiden rooleja ja saat vinkkejä tarvittavan lisätiedon ja avun löytämiseksi. Monelle metsänomistajalle tämä on riittävä taso, jotta hän saa varmuutta tehdä päätöksiä ja löytää apua tarvitsemiinsa asioihin sopivimmasta paikasta.

Tämän palautteen saimme yhdeltä kurssin käyneeltä ihmiseltä:

”Suoritin puolen vuoden aikana Polku metsään -kurssin netissä. Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Se laittoi ajattelemaan asioita omien metsien kautta. Asiat esitettiin selkeästi: erityisesti pidin siitä, että kouluttajan puheen lisäksi dioihin oli koottu tärkeimmät asiat tiivistetysti. Näin oppimista tapahtui niin visuaalisesti kuin auditiivisestikin. Seuraavaan diaan pääsi helposti klikkaamalla, ja dian pystyi keskeyttämään hetkeksi tarvittaessa. Kurssia käydessä huomasi, että hyvin asiantunteva työryhmä on ollut tekemässä ko. koulutusta. Kiitos!”

Käytyäsi Polku METSÄÄN – untuvikosta metsänomistajaksi – kurssin

  • ymmärrät metsäalan perusasioita ja sanastoa
  • saat varmuutta tehdä päätöksiä metsäsi tulevaisuutta ajatellen
  • pystyt pohtimaan erilaisia vaihtoehtoja oman metsäsi hoitamiseksi
  • saat valmiudet neuvotella puukaupoista mahdollisimman hyvän tuloksen itsellesi
  • tiedät, mistä löydät tarvitsemaasi asiantuntija- tai ammattiapua metsäasioissa

Metsäasioiden hoitaminen on oman taloutesi hoitamista! Minkä arvoiseksi arvioit tämän osaamisen itsellesi?

Tarkempi kurssikuvaus on yhteistyökumppanimme Trinnon verkkokurssisivustolla, josta pääset myös ostamaan kurssin:

Paina tästä tutustuaksesi tarkemmin verkkokurssiin!

HUOM!  Laskimme verkkokurssin hintaa, koska siihen sovelletaan nyt alennettua 10 prosentin verokantaa! Haluamme antaa tuon hyödyn suoraan sinulle metsänomistaja!

Saamaamme palautetta:

”Kurssin sisältö oli erittäin kattava ja siinä oli juuri ne tiedot, mitä itse tulevana metsänomistaja näin alkuun pääsemiseksi tarvitsen. Asiat oli esitetty erittäin selkeästi, ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin ollut poissa omalta mukavuusalueeltani. On tuntunut vaikealta lähteä liikkeelle tämän itselle täysin uuden asian osalta, mutta tämä kurssi oli juuri se tarvittava pieni tönäisy oikeaan suuntaan, nyt on jotain, mistä ottaa kiinni.” – Jenni, kokematon tuleva metsänomistaja

”Kurssin arvo uudelle metsänomistajalle on erityisesti siinä, miten kattavasti tässä koko ajan tuodaan esiin yhteistyökumppanit ja tahot joiden puoleen voi ongelmineen kääntyä.” – Liisa, metsänomistaja, metsuriopiskelija

Alla olevalla videolla Outi kertoo omaa taustaansa ja mitä hyötyjä sinä kurssin käymisestä saat.

Paina tästä tutustuaksesi tarkemmin verkkokurssiin!

Polku METSÄÄN – untuvikosta metsänomistajaksi – kurssi sisältää viisi oppituntia, jotka ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Oppijaksojen pituudet vaihtelevat 10 – 30 minuutin välillä. Voit jaksottaa opiskelua oman aikataulusi mukaan vaikka useammalle päivälle tai viikolle. Voit kätevästi jatkaa kurssia siitä, mihin edellisellä kerralla pääsit.

Huom! Kaikki kurssimateriaali on käytettävissäsi heti, kun olet kurssin ostanut! Ei tarvitse odottaa viikkoa saadaksesi seuraavaa osiota käyttöön ja taas viikkoa seuraavaan.. Voit itse päättää, millä tahdilla materiaalia läpi käyt.

Sanasto löytyy myös erikseen tiedostona kurssialustalta. Voit ladata sen sieltä itsellesi talteen.

HUOM! Kurssille on tulossa bonusosio hiilinielu ja metsänomistaja -asioista. Osio tulee kaikille kurssin ostaneille saataville heti, kun se on valmistunut.

Kurssi toimii älypuhelimella, tabletilla tai läppärillä, kun käytössä on toimiva nettiyhteys.

Polku METSÄÄN – untuvikosta metsänomistajaksi – kurssi vain 87,- 75,90 €!

HUOM!  Laskimme verkkokurssin hintaa, koska siihen sovelletaan nyt alennettua 10 prosentin verokantaa! Haluamme antaa tuon hyödyn sinulle metsänomistaja!

Kurssin arvo on sinulle kuitenkin paljon enemmän. Kurssin käyminen säästää aikaasi asioiden etsimiseltä netin tietotulvasta. Kurssin käytyäsi tiedät myös, mistä kysyä tarvitsemaasi asiantuntija-apua tai tehtävälle työlle tekijää, etkä eksy hakukoneilla löytyvään toimijaviidakkoon.

Saat verotukseen kelpaavan kuitin heti oston jälkeen sähköpostiisi. Kurssimaksu on metsäverotuksessa vähennyskelpoinen kulu!

Mikäli olet metsäasioissa arvonlisäverovelvollinen, kurssimaksuun sisältyvän arvonlisäveron voit myös vähentää arvonlisäverotuksessa.

Tee nyt päätös metsäasioiden haltuunottamisesta ja lähde mukaan kurssille! Metsänomistajana tekemäsi päätökset vaikuttavat omaan talouteesi sekä jättämääsi hiilijalanjälkeen!

Paina tästä tutustuaksesi tarkemmin verkkokurssiin!