Tervetuloa tutustumaan metsäasioihin!

Oletko ensimmäistä kertaa metsänomistajana? Tai tulossa metsänomistajaksi?

Voimme auttaa sinua:

* ymmärtämään metsäalan sanastoa ja perusasioita
* saamaan varmuutta tehdä hyviä päätöksiä metsäsi tulevaisuutta ajatellen
* pohtimaan vaihtoehtoja oman metsäsi hoitamiseksi
* saada valmiuksia neuvotella puukaupoista mahdollisimman hyvän tuloksen itsellesi
* löytämään tarvitsemaasi asiantuntija-apua, oli sitten kyse puukaupoista, metsänhoidosta tai vaikka metsäveroilmoituksen tekemisestä

Perehdy missä ja milloin vain

Verkkokurssiemme avulla tulet ymmärtämään perusasioita metsänhoidosta ja metsän omistamisesta. Kun tiedät erilaisista vaihtoehdoista ja ymmärrät alan sanastoa, osaat myös kysyä ja pohtia vaihtoehtoja yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Vaihtoehtoja on ja niistä on löydettävä omaan arvomaailmaasi ja metsällesi parhaat ratkaisut.

Verkkokurssit ovat saatavilla juuri silloin kun sinun aikatauluusi sopii. Voit napata kymmenen minuuttia sieltä, vartin toisaalta. Tarvitset vain tietokoneen tai mobiililaitteen sekä nettiyhteyden. 

Miksi meidän verkkokurssimme?

Olemme riippumaton toimija. Me emme tee puukauppaa, emmekä metsänhoitotöitä. Me voimme vapaasti kertoa erilaisista vaihtoehdoista ja herätellä metsänomistajaa itse pohtimaan arvojensa mukaisia ratkaisuja. Meille on tärkeintä se, että sinä metsänomistajana ymmärrät asiat alkeista lähtien riittävällä tasolla. Pyrimme käyttämään selkeää tekstiä hukuttamatta sinua ammattislangiin. 

Koemme sydämen asiaksemme auttaa metsänomistajia pääsemään sinuiksi metsäasioiden kanssa ja löytämään oman metsänomistajaroolinsa. Ymmärryksen lisääntymisellä voimme vaikuttaa Suomen metsien hyvään hoitoon ja sitä kautta myös suomalaisen hyvän uusiutuvan puuraaka-aineen saamiseen suomalaiselle teollisuudelle. Tällä on suora vaikutus suomalaisten työllisyyteen sekä Suomen metsien hiilinielun ylläpitämiseen ja kasvattamiseen.

Kurssin valmentajana toimii Outi Pettersson. Outi on itse ollut metsänomistaja nyt reilun kymmenen vuotta. Hänellä on vielä hyvässä muistissa se, kuinka alkuun ei ymmärtänyt metsäalasta ja sanastosta mitään. Hän tarttui härkää sarvista ja on sittemmin opiskellut metsuriksi sekä käynyt muuta metsäalan koulutusta ja kursseja. Nyt hän haluaa helpottaa sinun polkuasi metsäasioihin, jotta osaat tehdä hyviä päätöksiä metsäsi tulevaisuutta ajatellen.

ps. Voidaksemme keskittyä itse sisältöön, olemme tehneet yhteistyötä verkkokurssi- ja verkkokauppa-ammattilaisten kanssa. Yhteistyökumppanimme tarjoaa verkkokauppojensa kautta verkkokurssimme omalla verkkokurssialustallaan. Älä siis hämmästy, kun nappulat ohjaavat sinut Trinnon verkkokauppaan.

Puusta Puuhun Oy, Y-2917521-8, sposti info(a)puustapuuhun.fi