Suomalaisia puutuotteita ja metsän antimia

Puusta tehtyjä tuoteita osataan arvostaa. Puun elävyys tuo puusta tehtyihin tuotteisiin ainutlaatuisuutta. Puutuote kestää käytössä ja edistää kestävää kehitystä. Suomalaisella puuosaamisella on pitkät perinteet. On upeaa nähdä tämänkin valikoiman kautta, kuinka monenlaisia osaajia Suomesta löytyy.

Metsästä saadaan muutakin kuin puuta. Upea lisä tähän valikoimaan on metsän mikrobiuutteiden kautta tuleva luontoyhteyden palauttaminen ja vastustuskyvyn lisääminen. 

Etsit sitten puusta tehtyä itsellesi tai lahjaksi, tilaustyölle tekijää tai puutuotteita myyntiin omaan liikkeeseesi, niin tutustu näihin yrityksiin ja puualan ammattilaisiin. Puusta tehdyt lahjat ovat usein saajilleen mieluisia.

Osta suomalaiselta osaajalta suomalaista puuta ja metsän antimia! Klikkaamalla kuvia pääset suoraan yritysten omille sivuille tutustumaan heidän tuotteisiinsa ja valikoimaan. Surffaile ja tee löytöjä! 

ps. mikäli olet itse puualan yrittäjä ja haluaisit yrityksesi ja tuotteesi näkyviin, pistä viestiä outi(a)puustapuuhun.fi! 

Puusormukset ovat ekologisia ja kevyitä

Design by Paretskoi

Paretskoilta kotimaiset, käsintehdyt ja kestävät puusormukset ja -rannekorut toiveidesi mukaan. Uniikki ja ekologinen vaihtoehto metallikoruille.
Valikoimassa erilaisista puulajeista tehtyjä sormuksia erilaisilla upotuksilla ja ilman.

Ris-Pert Oyn Kovamies-jakkara

Ris-Pert Oy

Suomalaista muotoilua, nykyaikaista 3D-suunnittelua ja perinteistä puusepän kädentaitoa. KOVAMIES Design Jakkaran mallin moni saattaa tunnistaa.

Käpy-valaisin Pallari Desginilta

Pallari Design

Pallari Designin puutuotteissa yhdistyy luonnon muotokieli ja selkeä design. Valikoimasta löytyy persoonallisia käyttötuotteita itselle ja lahjoiksi. Tilauksesta asiakastoiveiden mukaisia designeja.

Pitu Woodellery

Pitu Woodelleryn tuotevalikoiman sydän ovat suomalaiset, yksitellen puukolla vuollut puukorut. Ne on tehty meille, jotka rakastavat suomalaista luontoa ja nauttivat sen huikean kauniista yksityiskohdista.

Puusta tehtyjä eri värisiä KOLO Designin linnunpönttöjä

Kolo Design

Laaja valikoima erilaisia käyttöesineitä ja lahjaideoita! KOLO design -tuotteet ovat kotimaisia, toiminnallisia ja ekologisia lahjoja, jotka liitostekniikkansa ansiosta sujahtavat kätevän kokoisiin pakkauksiin.
Lahjoja moneen tilanteeseen!

Vanhan ajan hedelmälaatikko on monikäyttöinen tuote.

Leksan lastu

Leksan Lastun taidokkaasti työstetyt puutuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kosketuksen suomalaiseen muotoiluun ja käsityöosaamiseen. Leksan lastussa suunnitellaan ja valmistetaan tunteella yksilölliset, ekologiset ja aikaa kestävät liikelahjat ja käyttöesineet.

Puuseppä Markku Lyytinen

Juuripuu

Omien puulajitoiveiden ja mittojen mukaan hyvin suunniteltu ja valmistettu puuhuonekalu on luotettava ja pitkäikäinen kumppani. Siihen syntyy suhde, sitä voi huoltaa ja korjata – se paranee vanhetessaan.

Moottorisahalla puusta tehty valtava karhu ja tekijä vieressä

Backwoods Company Oy

Juha Käkelän moottorisahaveistoksista löytyy niin huumoria kuin herkkyyttäkin.
Kaipasit sitten isompaa tai pienempää veistosta, niin heitä toive Juhalle.

Moottorisahalla saa tehtyä vaikka mitä

J & T Wood Hackers

Hieman erilaisten moottorisahaveistosten lisäksi J&T Wood Hackers tekee puusta paljon muutakin. Uutuuksia tulossa näkyville.

Dorcas sivupöytä Paimion Verstaalta

Paimion Verstaa

Paimion Verstaalla muutetaan puu laadukkaiksi pitkäikäisiksi käyttöesineiksi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lämmön, läheisyyden ja luonnollisuuden tunne puusta.

Hehkua Design nappikorvikset

Hehkua Design

Hehkua Design valmistaa kauniit ja värikkäät korvakorut suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Ihanan kevyet vanerikorut syntyvät käsityönä Pirkanmaalla, yhden naisen korupajalla. Rakkaudesta käsitöihin ja kauniisiin väreihin!

Metsäkakkujen metsän mikrobit hoitavat luonnollisesti

Luonkos

Luonkosin uudet Reconnecting Nature™ -mikrobiuutetta sisältävät metsäkakut palauttavat osin jo kadonnuttakin, ikiaikaisesti elintärkeäksi koettua luontoyhteyttä ja vahvistavat tutkitusti vastustuskykyä.

lentiskorvikset suomalaisesta koivuvanerista

Lentopallokorvakorut

Suomalaisesta koivuvanerista Hehkua Designin tekemät lentiskorvakorut nyt Pälkäneen Luja-Lukon lentopallojoukkueen varainhankintana.

Onko tässä sinun yrityksesi paikka?

Oletko suomalaista puuta käyttävä puusta tuotteita tekevä yrittäjä? Laita viestiä spostilla outi(a)puustapuuhun.fi, niin laitetaan sinunkin tuotteesi näkyville!