Suomalaisia puutuotteita

Puusta tehtyä tuotetta osataan arvostaa. Puun elävyys tuo puusta tehtyihin tuotteisiin ainutlaatuisuutta. Puutuote kestää käytössä ja edistää kestävää kehitystä. Suomalaisella puuosaamisella on pitkät perinteet. On upeaa nähdä tämänkin valikoiman kautta, kuinka monenlaisia osaajia löytyy edelleen.

Etsit sitten puusta tehtyä itsellesi tai lahjaksi, tilaustyölle tekijää tai puutuotteita myyntiin omaan liikkeeseesi, niin tutustu näihin yrityksiin ja puualan ammattilaisiin. 

Osta suomalaiselta osaajalta suomalaista puuta! Klikkaamalla kuvia pääset suoraan yritysten omille sivuille tutustumaan heidän tuotteisiinsa ja valikoimaan. Surffaile näillä sivuilla ja tee löytöjä! 

ps. mikäli olet itse puualan yrittäjä ja haluaisit yrityksesi ja tuotteesi näkyviin, pistä viestiä outi(a)puustapuuhun.fi! Korona-ajan tarjous ilmaisesta näkyvyydestä voimassa toukokuun loppuun! 

EcoValue

Uniikkeja, suomalaisena käsityönä tehtyjä puisia designtuotteita.
Tutustu valikoimaan verkkokaupassa!

Susanna Rautasaari Puuveistokset

Uniikit moottorisahaveistokset asiakkaiden toiveiden pohjalta. Kaunis puuveistos sopii niin sisälle kuin uloskin, kestää lasten leikeissä ja on kodin sisustuksessa ainutlaatuinen yksityiskohta.

Kolo Design

Laaja valikoima erilaisia käyttöesineitä ja lahjaideoita! KOLO design -tuotteet ovat kotimaisia toiminnallisia ja ekologisia lahjoja, jotka liitostekniikkansa ansiosta sujahtavat kätevän kokoisiin pakkauksiin.

Gepetto

Gepetto ketterä ja kekseliäs perheyritys, joka tuottaa koivuvanerista laserleikkaamalla mitä päähän pälkähtää.
Tutustu valikoimaan nettisivuillamme!

Oxa Design

Laadukkaita käsintehtyjä designtuotteita ja tauluja. Oxa Design tarjoaa tilaustyönä tuotemuotoilua, mittatilaustöitä, tauluja ja kehyksiä. Tuotteet valmistetaan suomalaisessa perheyrityksessä, jolla on monen vuosikymmenen kokemus alalta. Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa!

Juurilla Design

Kestävät ja ajattomat puhtaasti kotimaiset design-puutuotteet, käsityöperinteitä kunnioittaen.
Tutustu tuotteisiimme nettisivuillamme!

Moottorisahaveistokset E Rautasaari

Veistos on persoonallinen lahja elämän merkkihetkiin; syntymäpäiväksi, tupareihin, hää- tai hääpäivälahjaksi tai vaikkapa eläkkeelle jäämisen kunniaksi. Veistokset sopivat mainiosti myös yritysten liikelahjoiksi.

Photo Box by Studio Saarinen

Erityisesti valokuvien säilytykseen suunniteltuja puulaatikoita, mutta soveltuvat muuhunkin säilytykseen. Suomessa käsityönä valmistetut upeat valokuvalaatikot ovat 100% koivua eli ne ovat laadukkaita, kestäviä ja näyttäviä.
Tutustu tuotteisiin nettisivuillamme!

Tohowood

Tohowood tarjoaa monipuoliset puusepänpalvelut Keski-Pohjanmaalta. Huonekaluentisöinti, mittatilaushuonekalut, pintakäsittely ja pientuotanto.
Lisätietoja nettisivuiltamme!

Tuohi Design

Parhaat tuohityön tekijät ovat kautta aikain tulleet Pohjois-Karjalasta ja samoista perinteistä ponnistaa myös Tuohi design. Katselemme tuohta uusin, uteliain silmin. Tutkimme ja kokeilemme ennakkoluulottomasti mihin tuohi meidän käsissämme taipuu ja valmistamme siitä asusteita ja koruja, jollaisia kukaan muu ei ole tehnyt

Leksan lastu

Leksan Lastun taidokkaasti työstetyt puutuotteet tarjoavat ainutlaatuisen kosketuksen suomalaiseen muotoiluun ja käsityöosaamiseen. Leksan lastussa suunnitellaan ja valmistetaan yksilölliset liikelahjat ja käyttöesineet. Leksan Lastun tuotteet kestävät aikaa, ne ovat ekologisia ja tunteella valmistettuja.

Jarilanto

Yksilölliset käsityönä valmistetut puiset korttikotelot ovat nykyajan lompakko. Koteloon mahtuu 5-6 korttia, mutta yksikin pysyy jämäkästi tallessa.
Kolmikerrostekniikalla tehdyt leikkuulaudat ovat tavanomaista ohuemmat ja kevyemmät, mutta silti jämäkät. Veitsetkin tykkäävät puisesta pinnasta.

Töitä ja Tekijöitä

Persoonallisia ja laadukkaita metalli- ja puusepäntuotteisiin pulmapeleistä aina huonekaluihin asti. Käy kurkistamassa valikoimaa ja ylläty!

Puutuote Pulkkisen Pinta-sänky

Puutuote Pulkkinen

Puutuote Pulkkinen valmistaa tilaustöitä Helsingissä. Yksi malliston tuotteita ovat mm. Kreeta Kallion suunnittelema PINTA sänky. Lisäksi Puutuote Pulkkinen on valmistanut lukuisia lankkupöytiä mittatilauksena.

Design by Paretskoi

Paretskoilta kotimaiset, käsintehdyt ja kestävät puusormukset ja -rannekorut toiveidesi mukaan. Uniikki ja ekologinen vaihtoehto metallikoruille.

Hehkua Design nappikorvikset

Hehkua Design

Hehkua Design valmistaa kauniit ja värikkäät korvakorut suomalaisesta sertifioidusta koivuvanerista. Ihanan kevyet vanerikorut syntyvät käsityönä Pirkanmaalla, yhden naisen korupajalla. Rakkaudesta käsitöihin ja kauniisiin väreihin!

Onko tässä sinun yrityksesi paikka?

Oletko suomalaista puuta käyttävä puusta tuotteita tekevä yrittäjä? Laita viestiä spostilla outi(a)puustapuuhun.fi, niin laitetaan sinunkin tuotteesi näkyville!

Onko tässä sinun yrityksesi paikka?

Oletko suomalaista puuta käyttävä puusta tuotteita tekevä yrittäjä? Laita viestiä spostilla outi(a)puustapuuhun.fi, niin laitetaan sinunkin tuotteesi näkyville!