Polku METSÄÄN – johdanto metsänomistamiseen -kurssi on julkaistu

Kuin taimi olisi putkahtanut pinnalle

Pienet sirkkalehdet auenneena ihmettelee uusi taimi maan pinnalla tuulta, sadetta, aurinkoa, ympäröivää maailmaa. Mitenköhän minä tässä pärjään? Juuria pitää työntää syvemmälle tai leveemmälle, että pysyn pystyssä, kun kaikki tuo ympärillä oleva haastaa olemistani. Ylpeänä nostan päätäni ja rupean kasvamaan myös pituutta, lisää lehtiä, ensimmäisiä oksia, runkoa pystyyn.

Vähän samalta tuntuu nyt, kun saimme ensimmäisen verkkokurssimme kauppaan. Mitenköhän se vastaanotetaan? Onko siitä hyötyä kokemattomille metsänomistajille tai sellaiseksi tulossa oleville? Kyllä, voin sanoa, että on. Testiryhmämme, jossa oli sekä metsäalan ammattilaisia, että kokemattomampia metsänomistajia antoivat palautetta:

”Kurssin sisältö oli erittäin kattava ja siinä oli juuri ne tiedot, mitä itse tulevana metsänomistaja näin alkuun pääsemiseksi tarvitsen. Asiat oli esitetty erittäin selkeästi, ei tuntunut ollenkaan siltä, että olisin ollut poissa omalta mukavuusalueeltani. On tuntunut vaikealta lähteä liikkeelle tämän itselle täysin uuden asian osalta, mutta tämä kurssi oli juuri se tarvittava pieni tönäisy oikeaan suuntaan, nyt on jotain, mistä ottaa kiinni.” – Jenni, kokematon tuleva metsänomistaja

”Kurssin arvo uudelle metsänomistajalle on erityisesti siinä, miten kattavasti tässä koko ajan tuodaan esiin yhteistyökumppanit ja tahot joiden puoleen voi ongelmineen kääntyä.” – Liisa, metsänomistaja, metsuriopiskelija

Näiden ja monien muiden palautteiden jälkeen voin todeta, että ajatukseni helpottaa kokemattomien metsänomistajien ahdistusta siitä, että pitäisi tietää paljon, mutta ei ymmärrä edes ammattilaisten slangia, on saatu nyt oivallisesti alkuun. Polku METSÄÄN -kurssi vie sinut turvallisesti polun alkuun. Siitä on helpompi lähteä etenemään joko kurssilta saatujen vinkkien kautta tai sukeltamalla tulevien laajempien kurssiemme sisältöön ja opiskella metsäasioita hieman enemmän.

Jaa, että mistä sen kurssin voi ostaa? No, klikkaapa tätä linkkiä, niin pääset verkkokauppaan:

Paina tästä tutustuaksesi tarkemmin verkkokurssiin!

 

Nauttikaamme kuulaista syyssäistä!

-Outi-

metsänomistajana 10 vuotta, kantapääopistosta lähtenyt ja kouluttautunut  metsuriksi