Puupinot varastopaikalla

Hei nuorkauppakamarilainen

Olet ilmeisesti tuore tai tuleva metsänomistaja?

Tai koet itsesi vielä kokemattomaksi metsäasioiden kanssa?

Tulit juuri oikeaan paikkaan!

Jos et ole metsänomistaja, niin tsekkaa suoraan sivun lopusta vinkki! (Tulossa piakkoin!)

Pohdituttaako sinua metsänomistamiseen liittyvät asiat ja tuntuu, että pitäisi ymmärtää niin monta eri asiaa ja sanastokin on ihan outoa?

Pitäisi hallita metsänhoito, puukaupat, metsäveroilmoitus, kenen kanssa hoitaa asioita, teenkö oikeita päätöksiä..

Jopa 10% metsänomistajista ei tutkimuksen mukaan tiedä, mitä tehdä metsällään. Joten ei hätää, jos kuulut tähän ryhmään, et ole ainoa! Hyvä uutinen on, että nyt olet löytänyt apua.

Metsä on omistajalleen melko iso omaisuuserä, joten siitä olisi hyvä pitää huolta. Et varmasti jätä asuntoasi tai autoasikaan hoitamatta.

Olen itse ollut ummikko metsänomistaja, mutta päässyt peloistani ja opiskellut alaa. Olen tiivistänyt reilun kymmenen vuoden osaamiseni verkkokursseiksi auttaakseni sinua! 

Haluan auttaa sinua pääsemään helpommalla sisään metsäasioihin ja löytämään oman tapasi hoitaa metsääsi liittyviä asioita. Haluan auttaa sinua oppimaan sanastoa ja ymmärtämään erilaisia vaihtoehtoja. 

Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua, vaan metsänomistajana sinä itse päätät arvojesi mukaisesti, miten haluat metsässäsi toimittavan.

Olemme koonneet perusasiat verkkokursseiksi:

Polku METSÄÄN – Untuvikosta metsänomistajaksi
Polku METSÄÄN – Puukauppa tutuksi

jotka sinun on helppo käydä kännykällä tai läppärillä pätkä kerrallaan juuri sinulle sopivana aikana.

Saamaamme palautetta: ”Suoritin puolen vuoden aikana Polku metsään -kurssin netissä. Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Se laittoi ajattelemaan asioita omien metsien kautta. Asiat esitettiin selkeästi: erityisesti pidin siitä, että kouluttajan puheen lisäksi dioihin oli koottu tärkeimmät asiat tiivistetysti. Näin oppimista tapahtui niin visuaalisesti kuin auditiivisestikin. Seuraavaan diaan pääsi helposti klikkaamalla, ja dian pystyi keskeyttämään hetkeksi tarvittaessa. Kurssia käydessä huomasi, että hyvin asiantunteva työryhmä on ollut tekemässä ko. koulutusta. Kiitos!”

Tutustu verkkokurssien laajaan sisältöön:

>> Klikkaa tästä tutustumaan verkkokursseihin <<  

Nuorkauppakamarilaisille extraetuna nyt 10% alennus kassalla kursseista! Käytä koodia polku10 kassalla, niin hinta putoaa 10% verran. 

Lähde mukaan polulle metsään ja ota nyt näppärästi metsäasiat haltuusi!

– Outi-

Puusta Puuhun Oy

Ps. Vinkkinä kaikille, jotka käyttävät ääntään – työssään, harrastuksissaan, elämässä ylipäätään! Yhteistyössä Ääniluotsin kanssa nyt Vaikuttava ääneni -valmennus. 

Minä en edes yritä avata, mitä kaikkea tuo 10 viikon valmennus voi äänellesi tehdä. Pienillä vinkeillä ja harjoitteilla voi saada äänensä kestämään paremmin erilaisissa tilanteissa ja vakuuttavuutta ääneensä. Käy katsomassa tuon valmennuksen sisältö ja vakuutu itse.

t. Outi 

Puusta Puuhun Oy

Puusta Puuhun Oy, y-tunnus 2917521-8 

Sähköposti info(a)puustapuuhun.fi
Puhelin +358 50 5760453
Facebook facebook.com/puustapuuhun
Instagram @puustapuuhun