Puupinot varastopaikalla

Hei nuorkauppakamarilainen

Olet ilmeisesti tuore tai tuleva metsänomistaja?

Tai koet itsesi vielä kokemattomaksi metsäasioiden kanssa?

Tulit juuri oikeaan paikkaan!

Pohdituttaako sinua metsänomistamiseen liittyvät asiat ja tuntuu, että pitäisi ymmärtää niin monta eri asiaa ja sanastokin on ihan outoa?

Pitäisi hallita metsänhoito, puukaupat, metsäveroilmoitus, kenen kanssa hoitaa asioita, teenkö oikeita päätöksiä..

Jopa 10% metsänomistajista ei tutkimuksen mukaan tiedä, mitä tehdä metsällään. Joten ei hätää, jos kuulut tähän ryhmään, et ole ainoa! Hyvä uutinen on, että nyt olet löytänyt apua.

Metsä on omistajalleen melko iso omaisuuserä, joten siitä olisi hyvä pitää huolta. Et varmasti jätä asuntoasi tai autoasikaan hoitamatta.

Olen itse ollut ummikko metsänomistaja, mutta päässyt peloistani ja opiskellut alaa. Nyt haluan auttaa sinua pääsemään helpommalla sisään metsäasioihin ja löytämään oman tapasi hoitaa metsääsi liittyviä asioita. Haluan auttaa sinua oppimaan sanastoa ja ymmärtämään erilaisia vaihtoehtoja. Ei ole olemassa yhtä oikeaa ratkaisua, vaan metsänomistajana sinä itse päätät arvojesi mukaisesti, miten haluat metsässäsi toimittavan.

Olemme koonneet perusasiat verkkokursseiksi:

Polku METSÄÄN – Untuvikosta metsänomistajaksi
Polku METSÄÄN – Puukauppa tutuksi

jotka sinun on helppo käydä kännykällä tai läppärillä pätkä kerrallaan sinulle sopivana aikana.

Saamaamme palautetta: ”Suoritin puolen vuoden aikana Polku metsään -kurssin netissä. Kurssi oli erittäin mielenkiintoinen ja hyödyllinen. Se laittoi ajattelemaan asioita omien metsien kautta. Asiat esitettiin selkeästi: erityisesti pidin siitä, että kouluttajan puheen lisäksi dioihin oli koottu tärkeimmät asiat tiivistetysti. Näin oppimista tapahtui niin visuaalisesti kuin auditiivisestikin. Seuraavaan diaan pääsi helposti klikkaamalla, ja dian pystyi keskeyttämään hetkeksi tarvittaessa. Kurssia käydessä huomasi, että hyvin asiantunteva työryhmä on ollut tekemässä ko. koulutusta. Kiitos!”

Tutustu näihin verkkokursseihin nyt   >> tästä <<   ja ota metsäasiat hanskaasi! Linkin takaa löydät tämän hetken huipputarjouksen kursseista!

Lähde mukaan polulle metsään ja ota nyt näppärästi metsäasiat haltuusi!

– Outi-

Puusta Puuhun Oy

Puusta Puuhun Oy

Puusta Puuhun Oy, y-tunnus 2917521-8 

Sähköposti info(a)puustapuuhun.fi
Puhelin +358 50 5760453
Facebook facebook.com/puustapuuhun
Instagram @puustapuuhun